Een waterpijp van kwaliteit kopen

amy deluxe

Veel mensen van de oudere generaties associëren een waterpijp met drugs. Een waterpijp roken is echter meer dan dat. Het is een traditie die afkomstig is uit het Midden-Oosten zoals Syrië, Egypte en Libanon waar het roken hiervan al meer dan 900 jaar in het teken staat van rust. Even bijkomen na een drukke dag. Het wordt in deze landen door zowel mannen als vrouwen gebruikt. Ook in Nederland is het roken van een waterpijp meer en meer in trek. Er bestaan meer dan 500 plaatsen waar je de shisha kunt roken en in heel het land zijn ze verkrijgbaar. De Amy Deluxe is bijvoorbeeld een zeer kwalitatieve waterpijp van Duitse makelij.

Hoe rook je een waterpijp

Een waterpijp zoals de Amy Deluxe wordt vooral gebruikt voor het roken van speciale tabak met een smaakje of Steam Stones. Deze Steam Stones ofwel dampstenen bevatten geen nicotine en teer, bestanddelen die schadelijk zijn voor de gezondheid en je wel terugvindt in de gewone tabak met een smaakje. Het roken van een waterpijp is eenvoudig. Het reservoir wordt gevuld met water en de tabak of de steentjes worden boven in de tabakskom gestoken. Over de tabakskom wordt vervolgens aluminiumfolie gelegd waar gaatjes in worden geprikt. Om de tabak of de stenen te verwarmen wordt er tenslotte een kooltje op het aluminiumfolie geplaatst en klaar is Kees. Door de waterpijpslang kun je nu beginnen te roken en genieten van een heerlijk ontspannen moment.

De waterpijp als decoratie in uw woning

Omdat de waterpijp een mooi accessoire is, wordt deze ook wel gebruikt als decoratie in de woning. En dat is ook geen wonder want er bestaan heel wat mooie ontwerpen. Er is werkelijk voor elk wat wils. Van de meest originele waterpijpen tot shisha’s met exclusief design en materiaal. Zo zijn er merken die de waterpijp hebben afgewerkt met prachtige details in hout, porselein, leer of glas. Absolute aanraders als blikvanger in uw interieur en een lust voor het oog. Soms zelfs met bijgeleverde afstandsbediening om de LED-lamp te bedienen die in de shisha verwerkt is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *