De zorgprofessional, wat is het en wat kan jij er mee?

executive Coach de zorgprofessional

Ben jij een ZZP’er in de zorg en zoek je een branchevereniging waar je ook echt iets aan hebt? Dan is  de zorgprofessional misschien wel iets voor jou. een vereniging waar je in vertrouwen terecht kunt voor hulp, het delen van ervaringen en vooral voorruitgang. Interessant? In dit artikel lees je wat De zorgprofessional is en wat jij als ZZP’er in de zorg daarmee kan.

Een branchevereniging

Wanneer je als ZZP’er in de zorg werkt, kun je soms voor problemen te komen staan. Omdat je ZZP’er bent, kun je niet altijd rekenen op de hulp die je dan nodig hebt. Daarvoor bestaan brancheverenigingen. Bij brancheverenigingen kun je voor allerlei dingen terecht. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen door het geven van ondernemersadvies. Ook als je een keer te maken hebt met een juridisch aspect, kan de branchevereniging je advies en hulp aanbieden. Dit is handig wanneer je zelf niet veel kennis hebt op juridisch gebied. Ook kan je met een branchevereniging samenwerken, omdat de vereniging namens alle leden reclame maakt voor jouw branche, in dit geval is dat dus de zorg. Naast dat de verenging zelf jou helpt, kunnen andere leden van de verenging jou ook helpen. Dit doe je door ervaringen met elkaar te delen, waar je weer van leert.

ZZP’er in de zorg

Omdat je ZZP’er bent, heb je waarschijnlijk niet veel budget voor marketingcampagnes zoals een reclame op de TV of radio. Wanneer je dit toch wel zou willen, kan de zorgprofessional je hier mee helpen. Omdat je in principe samenwerkt met meerdere ZZP’ers, komt er een budget vrij, dat groot genoeg is voor campagnes. Dit wordt dan namens de gehele branchevereniging gedaan, dus ook voor de andere leden van de zorgprofessional. Op deze manier hoef je dus niet een groot bedrijf te zijn, om te groeien in je bedrijf. Je wordt gewoon lid van de zorgprofessional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *