Een high tea in Utrecht is perfect als vriendinnenuitje!

High tea Utrecht

Heb jij een groep vriendinnen die verdeeld over het hele land woont? En zoek je daarvoor een leuk uitje om met zijn allen te doen? Denk dan eens aan een high tea in Utrecht! Natuurlijk is het altijd leuk om mijn zijn allen te gaan high tea’en, maar doordat Utrecht zo centraal gelegen is is het voor iedereen makkelijk te bereiken. Als je dus specifiek samen wilt gaan lunchen of koffie drinken dan is zo’n high tea in Utrecht ideaal. Iedereen kan dan de trein naar deze gezellige stad nemen, en vanaf het station loop je al in enkele minuten naar het centrum. Jullie kunnen zowel meeten op het station als elkaar treffen in het tentje waar jullie deze high tea hebben geserveerd. Er zijn heel veel restaurants en lunchzaakjes die deze optie op de kaart hebben staan, dus gebruik vooral google even om een leuke locatie te vinden.

Een high tea in Utrecht combineren met shoppen

Utrecht staat bekend om zijn super gezellige binnenstad en centrum. Het barst van de leuke winkeltjes, en heeft niet alleen grote winkelketens die je allemaal intussen wel kent. Daarom is het ook zo leuk om die high tea in Utrecht te combineren met een middagje shoppen. Duik met je vriendinnen deze heerlijke stad in en verwen jezelf met een paar mooie, nieuwe kledingstukken. Of laat je inspireren in een van de vele trendy woonwinkels die deze stad rijk is. Je zult er geen spijt van krijgen dat jullie die high tea in Utrecht hebben gepland, want het is een ontzettend leuke stad met een heel origineel winkelaanbod. 

En dan ‘s avonds uit eten in Utrecht

Als jullie ‘s middags al die lekkere high tea in Utrecht hebben gehad maar jullie willen ‘s avonds ook ergens dineren dan heb je minstens net zoveel keus uit restaurants. De binnenstad van Utrecht staat bol van de gezellige restaurants, met elk hun eigen specialiteiten. Dus van welke keuken je ook houdt, in Utrecht zit je zeker goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *