Dubbelglas Ede een investeringsbonus

dubbelglas Ede

Waarom zou je al de ruiten in jouw huis om laten zetten in dubbelglas. Het vergt namelijk een behoorlijke investering. Dubbelglas in Ede is echter niet alleen een eenmalige uitgave. Het is ook een voordeel voor de vele jaren die nog volgen. Dubbelglas is glas met twee platen waartussen Argongas zit. Dit argongas tussen het dubbelglas in Ede maakt het glas zeer isolerend voor geluid en warmte. Het dubbelglas van tegenwoordig is ook makkelijker om zonwerend en sterker te maken. Als dat je nog niet overtuigd is het misschien wel de positieve gevolgen voor je energierekening en het klimaat als iedereen minder energie hoeft te gebruiken om hun huis warm te houden.

Geluidsoverlast en veiligheid

Dubbelglas uit Ede is isolerend voor geluiden die van buiten naar binnen komen en van binnen naar buiten gaan. Dubbelglas is ook steviger waardoor het minder snel zal breken. Ook inbrekers hebben meer moeite om door dubbelglas te komen dan door enkelglas.

Zonwerend dubbelglas

Het is tegenwoordig niet moeilijk meer om dubbelglas te maken dat mee kleurt met de zon. Er is immers niets zo ergerlijk dan zonlicht op je televisiescherm. Natuurlijk kan je dan ook een zonnescherm of rolluiken aanschaffen maar als je toch in dubbelglas investeert is deze optie een extra bonus

Klimaat en energierekening

De grootste pluspunten van het aanschaffen van dubbelglas zijn het klimaat en de besparing op de energiekosten. Hoe meer energie men gebruikt hoe meer energie er geproduceerd moet worden door gebruik van fossiele brandstoffen. Deze verbranding van fossiele brandstoffen heeft een enorm negatief effect op de wereld. Het zou toch mooi zijn om een gezonde wereld mee te geven aan de kinderen van tegenwoordig en die nog geboren moeten worden.

De investering in dubbel glas is hoog. Men heeft echter berekend dat de besparing op de energiekosten ervoor zorgen dat je de investering binnen vijf jaar hebt terugverdiend. Nog eben buiten beschouwing gelaten de prijs van de energie die naar verwachting in de toekomst flink zal stijgen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *