Welke hapjes voor baby’s van 7 maanden zijn er? 

babyhapjes 7 maanden

Als je een baby hebt gekregen, is het van groot belang dat je de pasgeborene goed voedt. In het begin is het voldoende om borstvoeding te geven omdat hier alles in zit wat een baby nodig heeft om te groeien. Na ruim een half jaar, moet je kijken welke hapjes voor baby’s van 7 maanden er allemaal te krijgen zijn. Het is in deze fase belangrijk dat je niet met heel unieke smaken gaat werken en dat het eten vooral goed te verteren is. Je kind heeft nog geen tanden waardoor je dus ook moet zorgen dat het eten nog vooral vloeibaar is. Je moet namelijk zorgen dat je het kind leert om te eten. Gelukkig zijn er tal van hapjes voor je kind verkrijgbaar waardoor het voeden van je kind een stuk gemakkelijk wordt. 

Let op gezonde hapjes voor baby’s van 7 maanden

Veel mensen hebben niet door dat in heel veel hapjes voor baby’s van 7 maanden heel veel suiker zit. Dat is niet verstandig omdat een baby op die manier gewend raakt aan veel suiker en dat kan een negatieve invloed krijgen op het kind wanneer het opgroeit. Er is dan namelijk een grotere kans op diabetes en dergelijke kwalen. Kijk daarom even welke voeding niet veel suiker bevat. Dit kun je eenvoudig vinden op het etiket van het product. Ook kun je altijd even op het internet gaan kijken om te zien wat daar allemaal over gezonde voeding voor baby’s geschreven is. 

Zorg voor regelmaat

Kinderen hebben veel baat bij structuur. Het is daarom als ouders belangrijk om te zorgen dat je je kind regelmatig voedt. Zorg daarom voor gezette tijden zodat het kind ook een ritme en een structuur ontwikkelt. Je zult zien dat je kind dan goed zal groeien en dat het zich zal ontwikkelen tot een gezond en hopelijk ook vrolijk kind. Veel succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *